Våre tjenester

Profesjonelt utført anleggsarbeid, hele året

Hva kan vi hjelpe deg med?

Graving

J. Ersvik Graving & Transport har en solid maskinpark klare for oppdrag. Har du en tomt som må klargjøres for nybygg, eller trenger du hjelp til planering av din eksisterende tomt? Vi tar imot alle typer graveoppdrag, små som store!

Drenering

God drenering rundt huset hindrer fukt- og kondensskader i grunnmuren og kan spare deg for store kostnader. Dersom du kun isolerer innvendig er faren større for at det oppstår fukt, og skadeomfanget kan raskt bli omfattende. Vi tar jobben for deg!

Snøbrøyting

J. Ersvik Graving & Transport er også i full aktivitet om vinteren. Vi sørger for rask og effektiv snørydding med moderne snøryddingsmateriell, fra store arealer til offentlige og private veistrekninger. Vi utfører alle oppdrag til avtalt tid for å sikre størst mulig kundetilfredshet.

Transport

Har du behov for vår kompetanse innen transport? Vi transporterer alle typer masser. Dette kan være jord, sand, grus, singel, pukk og andre typer fyllmasser til private eller offentlige byggeprosjekt. Vi transporterer også maskiner, materiell og utstyr til og fra byggeplasser. Vi skaffer også plenjord, stein og singel ved behov. Kontakt oss for mer informasjon og priser.

Anleggsgartner

Vi har egen anleggsgartner med fagbrev som bringer kunnskap og erfaring til teamet.

Vi hjelper deg med å planlegge, designe og vedlikeholde grøntområdene i ditt prosjekt. Uansett om du ønsker en ny hage, oppdatering av eksisterende grøntområder, eller hjelp til vedlikehold, står vår anleggsgartner klar til å gi råd og utføre arbeidet.

Vi tilpasser oss dine behov og ønsker, og sørger for at uteområdene blir slik du vil ha dem. Kontakt oss for mer informasjon og priser.

Egenprodusert hagejord

Vi er stolte av å tilby vår egenproduserte hagejord for salg fra Ersvika. Denne jorden er spesielt fremstilt for å sikre optimal vekst og helse for dine planter. Vår hagejord er rik på næringsstoffer, og er ideell for alle typer planter, enten du planter grønnsaker, trær, eller busker. Vi tilbyr både henting på stedet og levering, basert på dine behov. Kontakt oss for mer informasjon og priser. 

Strøsand

For å sikre at dine utendørsområder er trygge og farbare om vinteren, tilbyr vi strøsand i sekker på 20 kg. Vår strøsand er effektiv for å forbedre feste på isete og glatte overflater. Ved å bruke strøsand kan du forebygge ulykker og skader som kan oppstå på grunn av glatte forhold. Kontakt oss for mer informasjon og priser.

Prat med oss om ditt neste prosjekt

Vi utfører det meste innen små og store anleggsprosjekt i Salten og omegn. Kontakt oss for en hyggelig prat.